آخرین اخبار
گردو پدرو

گردو پدرو

گردو پدرو

یکی دیگر از ارقام بسیار خوب آمریکایی گردو پدرو است. از نظر دیربرگدهی، شبیه چندلر بوده و حدود پانزده روز پس درختان بذری در بهار شروع به رشد می کند. میوه های این رقم حدود دو هفته زو دتر از چندلر می رسند. رقم پدرو نسبت به سایر ارقام کم رشد تر بوده و به صورت پاکوتاه هستند به همین دلیل برای کشت متراکم مناسب ترند. باردهی و عملکرد این رقم بسیار زیاد بوده و همین طور به دلیل تولید گل نر زیاد برای سایر ارقام نیز تولید گرده دارند. از نظر کیفیت میوه نیز درشت و پوست کاغذی هستند. تنها عیب این رقم این است که نسبت به سایر ارقام به گرمای تابستان حساس ترند و مناسب برای مناطقی با تابستان های خنک هستند. بهترین ارقام گرده دهنده برای این رقم، فرانکت و روند هستند.

 گردوی پدرو زود بارده و نسبت به ارقامی که در جوانه های انتهایی بارده هستند ۳۰ تا ۵۰ درصد بیشتر محصول تولید می کنند، در نتیجه این رقم در بسیاری از مناطق پرورش گردو گسترش یافته است. این گردو درختی است که در شرایط آب و هوای مدیترانه ای در نواحی که دارای تابستانهای معتدل و زمستان سرد باشند به خوبی رشد میکند. نیاز سرمایی گردو حدود۱۵۰۰ -۳۰۰ ساعت دمای صفر تا ۷ درجه سانتیگراد بسته به رقم می باشد. درجه حرارت لازم برای رشد و تکامل ۱۲-۹ درجه سانتیگراد و حداکثر ۳۷ درجه سانتیگراد و اپتیمم ۲۰-۱۵ درجه سانتیگراد می باشد. دمای مناسب برای محصول دهی مناسب بطور میانگین ۲۲-۱۸ درجه سانتیگراد و حداکثر ۳۵ درجه سانتیگراد می باشد. درجه حرارت لازم برای آغاز فعالیت درخت و بیدار شدن از خواب زمستانی ۷-۵ درجه سانتیگراد می باشد، حداقل دمائی که درخت گردو می تواند در زمستان تحمل کند ۲۰- درجه سانتیگراد می باشد. گردو پیوندی در دامنه های مشرف به جنوب گلدهی سریعتر اتفاق می افتد اما خطر سرمازدگی بهاره را افزایش میدهد. از کشت و پرورش گردو در مناطقی با رطوبت نسبی بالای ۷۰-۶۰ درصد باید خودداری کرد ،اما رطوبت نسبی کمتر از ۲۵ درصد نیز مناسب نمی باشد.

ارقام گردو عبارتند از :
رقم سر (Serr)، رقم فرانکوت (Franquette)، مایت (Mayette)، پاریزین (Parisienne)، سجنو (Sejnovo)، هارتلی (Hartly)، پاین (Payne) ، اشلی (Ashley) ، سان لند (Sunland) ، چیکو (Chico) ، وینا (Vina) ، هاوارد (Howard) ، پدرو (Pedro) ، چاندلر (Chandler)، ته هاما (Tehama)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمت های علامت گذاری شده الزامی هستند . *

*